Wednesday, 18 May 2011

study,study,study.....


hye guysss,we meet again with a new cerita....study dlm bahasa melayu belajar,adakah belajar penting in our life guys,common we dont need to study..wright,cuba tengok mat repmpit tu! die x study pon die blh hidup,eh wat apew kt nk study,xpyah study la dh besar boleh hidup jugak...WAIT GUYS!
korang jgn dengar cakap orang atas ni...hehe,now baru dengar.pada saya study ni amat la membosankan tetapi ia member impact yang sangat besar kepada kita.jika kita tidak belajar macam mana MALAYSIA nak lawan USA,cuba tengok org usa maju jaya...sampai dunia ni die yang pegang.kita ni tak! duduk je melepak dekat tepi pavi tu haa,aduyaiii common guys wake up!! kita ni meningkat dewasa,jangan la rugikan masa kita untuk blaja di sekolah...saya malas jugak sebenarnya,but berkat my mom and my father nasihatkan saya,saya dah berubah cuma nakal yang teramat jew,HAHA

ok kawan2 ari ni kita dh mendengar ustaz ali ceramah di dalam blog oasis,HAHA
-dengan hati yang terbuka,
 lapang kan dada,
 anda pasti berjaya :)

No comments:

Post a Comment