Thursday, 19 May 2011

kawan or friends

hyee.....kawan,saya adew banyak kawan.nama die daeng,zain,ekmal,hakim,alif,haziq <3 haha,sapew2 la yang kawan dengan saya.kawan terbahagi kepada dua,pada saya la...good friend and bad friend..
goooood friend,everybody adew good friend,betul tak?   klo tak betul tu,orang gila namanyew.i adew kawan baik maksud die good friend la,nama die zain and ekmal,hahaha,dua orang ni memang! baik di depan gf diaorang,kalau depan saya baik jugak.best gila kawan ngn dieorang ni,kadang2 macam f**k jugak perangai dorang ni,lebih daripada iblis,haha,tapi xpew ini lumrah hidup....adew baik,adew jahat,adew nakal,dan macam2 lagi...saya beruntung sebenarnya dapat kawan macam dieorang,boleh share2 cerita bodoh2,haha,mereka spoting gila laaa! klo kawan perempuan kelas saya lagi la,haha,lagi la boring...WAIT....kata lawan bagi boring :) simah,sara,sha,izyani,elyna,amy,amira,dan banyak lagi makcik2 dikelas saya,haha,sorry girls i panggil korang makcik :)

how about a bat man,eh,bath man,jap,butt,haha,BAD friend :) HAHA! evil sikit....
kalau dalam dictionary hidop saya.......adew kawan jahat,haha,die tu memang jahat gila,saya pon taktau la macam mana saya boleh tersekat kawan ngn die,dulu saya sekola tahfiz die tu suka suka letak gula dkt baju orang bila malam2 semut pon datang...haha,ksian orang tu tak bole tido,haha,JAHAT GILA AKU -,-
tapi korang jangan takut nak kawan ngn saya,saya dah insaf,hikhik,"insaf konon mamat ni" said stranger :)
hahaha,kurang didik disitu -,-'


ok la stranger i nak pegi dari post ni,but i still in blog,hikhik,jgn kutuk sangat2 aku bantai ko! haha,gurau jew :) btw esok i adew exam LK ...siapa yang baca blog i ni wish me luck ok guy!
thanks,takecare n bubyee stranger :)

No comments:

Post a Comment